MALENA I KLEPETAN Krajem ljeta došlo je vrijeme za rastanak, ali nikako i kraj ljubavi

Promo

Poznata roda Malena iz hrvatskog mjesta Brodska Varoš još jednu će zimu provesti sama, u društvo domara Stjepana, budući je njezin Klepetan danas otišao na jug.

Samo nekoliko mjeseci nakon što su Hrvatska i svijet s nestrpljenjem pratili veliku i na trenutke neizvjesnu priču o hrvatskoj rodi Malenoj i povratku njezina voljenog Klepetana s juga, svijet ovih dana svjedoči još jednom nastavku ove ljubavne priče. Naime, završetkom ljeta došao je trenutak u kojem je Klepetan ponovno krenuo prema jugu nakon čega Malena ostaje u Hrvatskoj sa svojim životnim čuvarem i domaćinom, umirovljenim školskim domarom Stjepanom Vokićem iz malog mjesta Brodski Varoš na istoku Hrvatske.

Osim u globalnoj pažnji koju svakodnevno izaziva, ova bezgranična ljubav dvije rode – Malene i Klepetana kao i rode i čovjeka – Malene i Stjepana, ove je godine ostvarila i veliki uspjeh na reklamnom festivalu u Cannesu.

Tamo se kampanja ‘Jana voda s porukom – Wining of Love’ zasnovana na ljubavi i likovima Malene i Klepetana plasirala u finale reklamnog Oscara među pedesetak radova pristiglih iz cijele regije i čak 45 000 radova iz cijeloga svijeta. Potvrda je ovo kako je Jana s porukama ljubavi postavila nove standarde u oglašavnju i komunikacijama te kako je ova ljubav između dvije rode te između rode i čovjeka koji brine o njoj već 23 godine, zaživjela i izvan granica Hrvatske.

S dolaskom jeseni ljubav Malene i Klepetana možda na neki kraći, zimski period dolazi na kušnju, no 23 puta do sada Malena i Klepetan su zahvaljujući svom prijatelju Stjepanu, a od ove godine i Jana vodi s porukom, dokazali kako je ljubav jača od svega i kako prava i iskrena ljubav uvijek pobjeđuje i živi vječno.

Promo
Promo

Komentiraj