Tvrtka Malalan, hrvatski zastupnik za luksuzne satove i nakit, okupljenim prijateljima i partnerima te u društvu medija, predstavio je novi ‘Rolex kutak’ u Malalanovoj multibrand trgovini u Gradu Zagrebu.

U trgovini smještenoj na Europskom trgu nalazi se drugi ‘Malalanov kutak posvećen Rolexu’, prvi je otvoren 2003. godine u Gradu Ljubljani.

Peter Malalan, vlasnik i generalni direktor tvrtke, govorio je o važnosti otvorenja novog prostor u trgovini koja posluje nešto više od šest mjeseci, a za mnoge kupce već je postala omiljeno odredište za luksuzni nakit i satove.

“Uzbuđeni smo što ovdje, u Zagrebu, održavamo i dalje našu 14-godišnju obvezu prema najprestižnijem švicarskom brandu u svijetu satova. Suradnja s Rolexom oduvijek je bila velika čast i privilegija. Od samog početka naše suradnje Rolex nas je o satovima i poslovanju u svijetu luksuza naučio više od bilo kojeg drugog branda koji predstavljamo”, rekli su Peter i Jure Malalan.

U prekrasnoj trgovini od 280 kvadratnih metara bit će ponuđena velika kolekcija ručnih satova u ‘kutku od 55 kvadratnih metara’ posvećenom Rolexu, u kojem će biti izložen širok izbor klasičnih i prestižnih satova, uključujući Oyster Perpetual Cosmograph Daytona te Oyster Perpetual Sky-Dweller predstavljen na sajmu Baselworld ranije ove godine.

Po ulasku u ‘Rolex kutak’ posjetitelje dočekuje prekrasan izlog koji podsjeća na more, čime se aludira na Oyster, prvi vodonepropusni ručni sat na svijetu koji je Rolex izumio 1926. godine. Ostali detalji uključuju toplo drvo oraha, brušene brončane ukrase i udobne kožne presvlake u prepoznatljivoj zelenoj boji Rolex.

‘Rolex kutak’ nalazi se u centru Grad Zagreba, na Europskom trgu, u otmjenoj zgradi Ban centra u ulici Augusta Cesarca 6 – 8, sto metara od Trga bana Jelačića.

Komentiraj