Mala tvrtka iz Matulja traži Boyse da im donira opremu: “Vraćate vjeru u ljude”

Stotine navijača Dinama jučer su, nakon najjačeg potresa u Zagrebu u 140 godina, spremno zasukali rukave i od ranog jutra krenuli u akciju. Pomagali su ispred rodilišta u Petrovoj, spašavali i premještali inkubatore te pomagali majkama i njihovim bebicama kako bi sigurno stigle do KB Dubrava.

Potom su uskočili u pomoć i pri postavljanju šatorksog naselja, a sinoć su pomagali i u evakuaciji Klinike za plućne bolesti na Jordanovcu. Tamo ih je, pak, stiglo i previše, pa su neki i poslani kućama.

Cijelu noć stizale su im poruke podrške ljudi izvan Zagreba, a jutros im je stigla i jedna posebna poruka iz Matulja. Mala obiteljska tvrtka Hortiriviera (www.pero.bio) koja se bavi proizvodnjom ekoloških sredstava za čišćenje, zamolila je Dinamove navijače da se jave kako bi im donirali dezinficijense.

“Dečki su nam uljepšali ovaj koma dan. Spojite nas da im doniramo dezinficijense. Naša firma ostala je s još nešto zaliha, do novog alkohola ne možemo, nema ni na tržištu. Svi živi nas pitaju, pa bi mi preostalo donirali Boysima koji sele bolnice, nose hranu starijima i vraćaju vjeru u ljude”, kazali su vlasnici tvrtke za portal Index.

Komentiraj