Maksimir rasprodan! Dinamo u manje od sat vremena prodao preostale ulaznice za derbi s Hajdukom

Aktualni i novi prvak države Dinamo danas je službeno potvrdio da su sve ulaznice za domaće navijače za derbi s Hajdukom u posljednjem kolu ovosezonskog izdanja HT Prve lige rasprodane.

“Za utakmicu Dinamo – Hajduk u manje od sat vremena rasprodane su sve raspoložive pojedinačne ulaznice. Dinamo će tako na posljednjoj utakmici imati veliku podršku s tribina i pravu slavljeničku atmosferu za proslavu naslova prvaka” – stoji u službenoj objavi ‘Plavih’, koji nažalost nisu objavili o kojem je broju dostupnih pojedinačnih ulaznica bila riječ.

Iste su se prodavale po sljedećim cijenama: tribina Sjever gore 40kn, tribina Zapad gore 100kn, tribina Zapad dolje 150kn.

Podsjetimo, Dinamo je za posljednje dvije domaće utakmice (Osijek i Hajduk) ove sezone ulaznice prvotno prodavao u paketu, a tada je već bila rasprodana i cijela tribina sjever dolje, dok je istočna tribina i dalje van funkcije zbog posljedica od potresa.

Cijene paket ulaznica iznosile su: Sjever dolje 60 kuna, Sjever gore 60 kuna, Zapad gore 120 kuna, Zapad dolje 160 kuna.

Dinamovo veliko 3-0 slavlje nad Osijekom u 34. kolu službeno je pratilo 13 901 gledatelja, a proslava titule prvaka u derbi okršaju s Hajdukom definitivno bit će najgledaniji domaći okršaj ‘Plavih’ na Maksimiru ove sezone.

Komentiraj