Makarska: Cijepljeno 1344 turistička djelatnika

Od oko 1700 turističkih djelatnika s Makarskog primorja prijavljenih za subotnje masovno cijepljenje, njih 1344 cijepljeno je danas u dvorani Gradskog sportskog centra u Makarskoj.

Direktorica makarskog Turističkog ureda Hloverka Novak Srzić izrazila je zadovoljstvo organizacijom cijepljenja. Cijepljenje je obavljeno bez gužvi i problema, a osim turističkih djelatnika, cijepili su se zaposlenici turističkih agencija, privatni iznajmljivači, trgovci kao i drugi koji rade ili su u kontaktu s gostima, rekla je.

Za današnje cijepljenje bilo je osigurano tri tisuće doza cjepiva, a ako bude interesa organizirat će se, također u Makarskoj, još jedno masovno cijepljenje u iduću subotu, 22. svibnja.
” Nama je vrlo važno prije početka turističke sezone brendirati Makarsku i Makarsku rivijeru kao sigurnu destinaciju, jer na ovdašnje Primorje stigli su u hotele i privatni smještaj prvi predsezonski gosti, a pristižu i najave novih dolazaka turista”, rekla je Novak Srzić
Današnje masovno cijepljenje protiv koronavirusa za turističke djelatnike Makarske i Makarske rivijere održano je u organizaciji Grada Makarske i gradske Turističke zajednice te u suradnji s Nastavnim zavodom za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske županije.

Komentiraj