MAJKA PRETUČENE DJEVOJKE “Kćeri mi prijete da sprema moj sprovod”

Dino Stanin/PIXSELL

Ana Gurlica, majka 18-godišnje Zadranke koju je brutalno premlatio Darko Kovačević Daruvarac, u srijedu je za N1 televziju poitvrdila kako je policija uhitila tri osobe koje su prijetile njenoj obitelji.

Prema riječima Gurlice, cijela obitelj prima prijetnje preko lažnih profila na društvenim mrežama i preko telefona. Zadarska policija, kaže, odmah je reagirala i uhitila tri osobe, od kojih je jedan mladić dva dana proveo u istražnom zatvoru.

“On šeta ulicom, a one su u kućama i strah ih je. Ja sam taj strah prebrodila i ja to ne radim samo za moju Lorenu već za sve žene koje su to doživjele”, kaže Gurlica. Navodi i kako je 20 dana prije nego je Daruvarac izašao na slobodu uputila e-mailove na adrese svih ministarstava, čak i u Ured predsjednice.

“Ja sam dobila potvrdu da su mail zaprimili, ali mi se nikad nitko nije javio. A sad kad se ovo dogodilo, svi su se javili. Ja im se zahvaljujem”, kaže i dodaje kako se prijetnje uglavnom svode da “majci sprema sprovod kao što je ocu”. Lorenin otac, naime, umro je prije dvije godine.

Komentiraj