Pixabay

MAHAO NOŽEM Policajac ranio u nogu muškarca

Policajci su danas u mjestu Bunjani kod Ivanić Grada prvo uporabili suzavac prema muškarcu koji im je prijetio nožem (foto ilustracija), a potom su mu pucali u nogu, javlja televizija N1.

Priopćenje Policijske uprave zagrebačke prenosimo u cijelosti:

Danas oko 13.15 sati u mjestu Bunjani kod Ivanić Grada dvojica policijski službenika postupala su zbog prijetnji i nasilja u obitelji, a temeljem informacije Centra za socijalnu skrb. Tamo je zatečen 55-godišnjak, koji je kada je uočio policijske službenike ušao u kuću i zaključao se, a potom je izašao kroz prozor sa stražnje strane kuće i krenuo bježati.

Kada su za njim krenuli policijski službenici počeo je prema njima mahati oštrim predmetom, prema prvim informacijama radi se o hladnom oružju te su policijski službenici uporabili suzavac. 55-godišnjak nije prestajao s nasrtajem na policijske službenike. Prema njima je bacio oštri predmet koji je imao u jednoj ruci, dok je s drugim predmetom (prema prvim informacijama radi se o nožu) nastavio nasrtati prema policijskim službenicima.

Zbog toga je policijski službenik, kako bi spriječio napad na sebe, uporabio vatreno oružje te je 55-godišnjak ranjen u nogu. Liječnička pomoć mu se pruža u KB Dubrava”, zaključuju iz Policijske uprave zagrebačke.

Komentiraj