Marko Mrkonjic/PIXSELL

MAGLA SVUDA, MAGLA OKO NAS Zekić: Sudac je očito jedini nešto vidio…

Trener Dinama Zoran Mamić komentirao je pobjedu svoje momčadi u Gradskom vrtu. Čestitao je svojim nogometašima na nova tri boda i dodao kako je čvrsti Osijek ponovno Dinamu radio probleme. “Ali na našu sreću Pjaca je u solo akciji zabio prekrasan gol i donio nam pobjedu”, kazao je Mamić.

Nije se moglo izbjeći pitanje o vremenskim uvjetima, koji su možda i zasjenili cijelu utakmicu. Gusta magla spustila se na Gradski vrt, a onih 2500 ljudi koji su došli na stadion zvižducima je tražilo prekid utakmice od suca, obzirom da se nije ništa vidjelo. Ipak, suci su odlučili da se utakmica nastavi.

Mamić je ispričao kako su se prije početka drugog poluvremena vratili u svlačionicu, ali su suci odlučili da se susret nastavi jer ‘su s centra mogli vidjeti oba gola’.

Trener Osijeka Zoran Zekić kazao je kako u drugom poluvremenu nije ništa vidio. “Teško je pričati o nogometu, sram me što sam bio dio ovakvog cirkusa. Kome ovo treba?”, zapitao se Zekić dodajući kako je sudac očito jedini nešto vidio. “Ja kao trener nisam znao što napraviti, a mijenjao sam po inerciji”, zaključuje trener Osijeka napominjući kako je cijela situacija vrlo neozbiljna.

Komentiraj