Magla smanjuje vidljivost, velike gužve u Zagrebu

Pixabay

Magla mjestimice smanjuje vidljivost na cestama u Lici i Gorskom kotaru. Ima je i na autocestama: A1 između čvorova Lučko i Karlovac, tunela Mala Kapela i čvora Otočac, čvora Gospić i tunela Sveti Rok te A6 Rijeka-Zagreb između Kikovice i Bosiljeva II. Na mjestima pod maglom kolnici su vlažni i skliski, izvijestili su jutros iz Hrvatskog autokluba.

Na pojedinim dionicama autocesta i ostalih cesta u tijeku su radovi na obnovi ili izgradnji kolnika te košnje.

U Zagrebu, zatvorena je Selska cesta između križanja sa ulicama Zagorska i Baštijanova, zbog puknuća cjevovoda. Zatvorena je i Krapinska od Čakovečke do Selske. Autobusna linija 109 vozi obilazno Zagorskom, Golikovom i Baštijanovom do Selske te dalje uobičajenom trasom, a prometna policija preusmjerava i osobna vozila. Na prilaznim se koridorima zoni ograničenog prometa očekuju gužve, a već sada se vozi sporije na širem području radova.

Na zagrebačkoj obilaznici (A3), zbog radova na mostu Sava, između čvorova Kosnica i Ivanja Reka (od 37. +800 km do 39. +500 km) u smjeru Lipovca vozi se suženim kolnikom.

Zbog radova vozi se jednom stranom, dvosmjerno, na autocesti A3 Bregana-Lipovac između čvorova Velika Kopanica i Lipovac.

Pomorski promet

Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.

Granični prijelazi

Komentiraj