Magla smanjuje vidljivost, usporeno na riječkoj obilaznici

Pixabay

Magla mjestimice smanjuje vidljivost u Lici i Slavoniji. Ima je i na autocesti A1 između tunela Mala Kapela i čvora Gospić, i autocesti A3 Bregana-Lipovac između Ivanje Reke i Križa, Novske i Nove Gradiške, javlja jutros Hrvatski autoklub.

Na riječkoj obilaznici, čvor Orehovica-čvor Diračje, zbog posljedica prometne nezgode na 24km+650m u smjeru Zagreba, od čvora Škurinje do tunela na Rastočinama u oba smjera vozi se usporeno uz ograničenje brzine 40km/h.

Tijekom dana pojačan promet uz povremene zastoje moguć je na glavnim cestovnim pravcima u smjeru mora i unutrašnjosti na prilazima odmorišta, gradskim prometnicama i obilaznicama, duž Jadranske magistrale (DC8) na prilazima turističkih gradova i mjesta, Istarskom ipsilonu, trajektnim lukama i pristaništima, te na pojedinim graničnim prijelazima.

Zbog radova vozi se jednom stranom, dvosmjerno, na autocesti A3 Bregana-Lipovac između čvorova Velika Kopanica i Lipovac.

Pomorski promet

Trajekti i katamarani plove redovito.

Zbog povremeno pojačanog priljeva vozila u pojedinim trajektnim lukama i pristaništima moguća su odstupanja od uobičajenog reda plovidbe.

Granični prijelazi

Komentiraj