Magla smanjuje vidljivost, oprezno na zagrebačkoj obilaznici

Davor Puklavec/PIXSELL

Magla mjestimice smanjuje vidljivost u unutrašnjosti, a ima je i na autocestama A1 između tunela Mala Kapela i čvora Otočac te između Gospića i tunela Sveti Rok i A3 Bregana-Lipovac između Križa i Novske, javlja jutros Hrvatski autoklub.

Na zagrebačkoj obilaznici između čvorova Kosnica i Jakuševec na 34. km u smjeru Bregane te na 55. km autoceste A5, HAK poziva na oprez zbog životinje na kolniku.

Zbog radova na zagrebačkoj obilaznici (A3) između čvorova Buzin i Kosnica, na mostu Sava ( 37.+800 km do 39.+500 km) u smjeru Lipovca vozi se suženim kolnikom.

Zbog radova vozi se jednom stranom, dvosmjerno, na autocesti A3 Bregana-Lipovac između čvorova Velika Kopanica i Lipovac.

Selskom cestom u Zagrebu, na dijelu od Baštijanove do Zagorske ulice, tijekom završne faze sanacije puknuća magistralnog cjevovoda, promet privremeno teče jednim prometnim trakom. Istovremeno, Krapinskom ulicom nije moguće skretanje na Selsku cestu do, kako se očekuje, ranih jutarnjih sati subote. U zoni radova prometna policija preusmjerava osobna vozila.

Pomorski promet

Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.

Granični prijelazi

Na većini graničnih prijelaza nema dojava o dužim čekanjima.

Komentiraj