Magla smanjuje vidljivost, kolnici skliski

Pixabay

Magla mjestimice smanjuje vidljivost na cestama u Gorskom kotaru i Lici. Ima je i na dionicama autocesta: A1 između tunela Mala Kapela i Sveti Rok te A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Bosiljevo i Kikovica. Na mjestima pod maglom kolnici su vlažni i skliski, javlja jutros Hrvatski autoklub.

Na pojedinim dionicama autocesta i ostalih cesta u tijeku su radovi na obnovi ili izgradnji kolnika te košnje. Na autocesti A1, u tunelu Plasina u smjeru Zagreba, pometuje se jednim trakom, zbog vozila u kvaru.

Zbog radova vozi se jednom stranom, dvosmjerno, na autocesti A3 Bregana-Lipovac između čvorova Velika Kopanica i Lipovac.

Pomorski promet

Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.

Granični prijelazi

Od 24. rujna u 07:00 sati bit će za sav promet zatvoren granični prijelaz Vitaljina.

Od 31.07.2018. god. do završetka radova za sav promet, osim za pješake, zatvoren je granični prijelaz Dvor. Predviđeno trajanje radova je šest mjeseci. Moguće je koristiti granični prijelaz Hrvatska Kostajnica/Bosanska Kostajnica.

Do 30. rujna 2018. zbog građevinskog miniranja povremeno se zatvara cesta kod graničnog prijelaza Gornji Brgat – dva puta tjedno između 13:00 i 17:00 sati u trajanu po 20 minuta. Korisnike molimo za strpljenje, a zbog radova se na graničnom prijelazu Gornji Brgat (DC223) vozi jednim trakom, naizmjence, uz regulaciju semaforima.

Komentiraj