Magla smanjuje vidljivost, gust promet na gradskim cestama

Borna Filic/PIXSELL

Magla smanjuje vidljivost i usporava vožnju mjestimice u Lici, Gorskom kotaru i središnjoj Hrvatskoj, te na dionicama autocesta: A1 između Zagreba i Karlovca te tunela Mala Kapela i Sveti Rok, A2 Zagreb-Macelj između Zaboka i Jankomira, A3 Bregana-Lipovac između čvorova Slavonski Brod i Velika Kopanica, A6 Rijeka-Zagreb između tunela Tuhobić i čvora Vrata, javlja jutros Hrvatski autoklub.

Vrlo je gust promet na gradskim prometnicama i obilaznicama, a zastoji su povremeno na dionicama cesta gdje traju radovi.

Izvanredne situacije na autocestama:

A1: nalet vozila na životinju između čvorova Jastrebarsko i Karlovac (na 33.km) u smjeru Splita; opasnost od naleta na divljač između čvorova Bosiljevo 1 i Novigrad (oko 51.km);

A3 Bregana-Lipovac: kolona teretnih vozila kod naplatnih postaja Bregana (izlaz iz RH) na zaustavnom traku duga je oko 2 km.

Zbog radova vozi se jednom stranom, dvosmjerno, na autocesti A3 Bregana-Lipovac između čvorova Velika Kopanica i Lipovac.

Od 10. rujna u 07:00 do 15.rujna u 17:00 zbog radova će biti prekinut promet županijskom cestom Sveti Rok-Obrovac (ŽC5166). Mogući obilazak je lokalnom cestom Sveti Rok-Poljana (LC59166).

Dana 10.09.2018. god. u vremenu od 08:00 do 16:00 sati radovi redovnog održavanja na DC404 na dionici čvor Vežica-čvor Draga, vozit će se uz privremenu prometnu signalizaciju.

Pomorski promet

Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.

Granični prijelazi

Komentiraj