Pixabay

Magla i niski oblaci, poslijepodne sunčana razdoblja

U četvrtak ujutro i prijepodne u većem dijelu unutrašnjosti biti će magle i niskih oblaka, ponegdje uz rosulju, no uglavnom suho, a zatim se očekuju sunčana razdoblja, dok će u Slavoniji prevladavati sunčano. Na Jadranu, uz promjenljivu naoblaku, uglavnom u prvom dijelu dana još ponegdje malo kiše ili pljusak, a poslijepodne sunčanije, prognoziraju iz DHMZ-a.

Vjetar uglavnom slab, na Jadranu slab i umjeren zapadni i sjeverozapadni, a na jugu u početku još jugo. Najviša dnevna uglavnom između 16 i 21 °C, uz dugotrajnu maglu niža.

Meteoalarm je za četvrtak izdao upozorenja žute boje za područja Zagreba, Karlovca i Gospića, zbog magle i smanjene vidljivosti.

Sutra u kopnenim predjelima često magla i niski oblaci, osobito u prvom dijelu dana, a poslijepodne ponajprije na istoku sunčana razdoblja. U unutrašnjosti Dalmacije i Istre, te na Jadranu prevladavat će sunčano, ujutro se mjestimice očekuje i magla, koja je moguća i duž obale, pogotovo sijevernog dijela.

Vjetar uglavnom slab. Najniža jutarnja temperatura većinom od 3 do 8, na Jadranu od 11 do 16 °C. Najviša dnevna između 12 i 17, na Jadranu 18 i 22 °C.

Komentiraj