MADŽAR: “Vidim da sam na ovoj snimci ispao kao neki nasilnik”

Nakon verbalnog napada, savjetnik predsjednice Grabar-Kitarović rekao je za Jutarnji list da Milanovića može biti sram zbog izjave u kojoj je predsjedničku kandidatkinju HDZ-a nazvao kriminalcem. Osvrnuo se i na izjave da je Milanović u svojoj tvrtki radio za minimalac te kazao kako je to “javna tajna i da je uz minimalnu plaću plaćao i minimalne poreze”.

Upitan je li njegov istup izazvao reakcije kod drugih članova stožera Grabar-Kitarović, rekao je da “nije dobio nikakve reakcije” te kako je nakon okršaja s Milanovićem sjeo u auto i otišao, iako su ga okupljeni vidjeli kako razgovara sa Zoltanom Kabokom, glasnogovornikom stožera Kolinde Grabar-Kitarović, koji ga je smirivao dok je aktualna predsjednica davala izjavu za medije.

– Vidim da sam na ovoj snimci ispao kao neki nasilnik, no želim napomenuti da je gospodin Milanović u zadnjih 6 mjeseci svoje kampanje napadao branitelje, Crkvu, HDZ pa i predsjednicu Grabar-Kitarović. Žao mi je zbog mog istupa, no na takav način se Milanović ponio prema predsjednici Grabar-Kitarović, docirao je, napadao, ponižavao i jednostavno nije u redu da na takav način razgovara. Na takav je način govorio i za Škorine glasače, rekao je Madžar.

Na pitanje hoće li njegov ispad naštetiti kampanji Kolinde Grabar-Kitarović, odgovorio je da misli da neće jer on nije u stožeru i napominje da je to bio njegov, a ne ispad Kolinde Grabar-Kitarović.

Komentiraj