Patrik Macek/PIXSELL

MADJER “Upozoravao sam Beljaka da tako ne može voditi stranku”

Na današnjoj konferenciji za novinare u sjedištu Stranke rada i solidarnosti, zagrebačkom gradonačelniku i predsjedniku te stranke Milanu Bandiću pridružio se Mladen Madjer, koji je prošlog tjedna napustio HSS i priključio se Bandiću.

Madjer se prvo zahvalio novinarima na PR-u. “Ulaskom u Sabor znam da sam obećao svojim Podravcima i Prigorcima da ću sigurno zastupati taj kraj”, rekao je Madjer.

Dodao je da je svaki puta na izbore izlazio s programom i smjernicama koje je htio napraviti u svojojo općini. “To su prepoznali moji glasači. Ulaskom u Hrvatski sabor kao zamjena Kožiću, obećao samo svojim Prigorcima da ću zastupati naš kraj i da ću što više napraviti za naš kraj. Politikom Beljaka se nije to ostvarilo. Upozoravao sam da se stranka ne može voditi centralistički, da se moramo spustiti na mjesne odbore, gradove i županije. Ali Beljak se oglušio na to i smatram da takvo vođenje stranke ne ide u dobrom smjeru”, rekao je bivši HSS-ovac.

Komentirao je i medijske napise o zaposlenju njegovih kćeri. “Jedna kćer radi u Gradskoj upravi. Ona je visokoobrazpovana i dobila je posao na javnom natječaju. Ustaje se u pet sati, dolazi u 6 sati raditi. A napise za drugu kćer da radi u ZET-u, ne znam je li Bandić produžio prugu do Osijeka. Ona živi i radi u Osijeku, tamo je završila fakultet. Živi kao podstanar u Osijeku već osam godina”, rekao je.

Komentiraj