Magic show za cijelu obitelj

Mađioničar Luka Vidović ponovno dolazi u KD Lisinski

Mađioničar Luka Vidović ponovno dolazi u KD Lisinski sa svojom hit predstavom ‘Magic show za cijelu obitelj’ u subotu i nedjelju (21. i 22. travnja) u 10 sati.

Ova urnebesno smiješna, zabavna i interaktivna mađioničarska predstava, namijenjena je, kako i sam naziv kaže, zabavi cijele obitelj. Predstava je od početka do kraja ispunjena humorom i nevjerojatnim trikovima koji publiku ostavljaju bez daha.

Lukin izrazit talent za rad s djecom, dopadljiv karakter, pozitivna energija i vrhunske zabavljačke sposobnosti, razlozi su zbog kojih ova predstava opstaje već gotovo 20 godina, od samog početka njegove karijere. Luka Vidović ističe kako predstavu iz godine u godinu mijenja i nadograđuje te kako uvježbava nove trikove i fore.

Predstava je većim djelom interaktivna, što znači da Luka prije izvođenja svakog trika siđe u publiku i izabere jednog do dva pomagača za svaku točku. Djeca vrlo rado sudjeluju u predstavi i izuzetno aktivno dižu ruke.

Ove godine Luka je odlučio pokazati jedan od najstarijih i najtežih mađioničarskih trikova – piljenje osobe po pola, ali na svoj originalan način. Naime, na pozornici se neće dogoditi klasična izvedba trika kada mađioničar prepili svoju asistenticu, već suprotno; asistentica Andrea Akulić će prepiliti Luku.

“Htio sam ove godine napraviti nešto novo i originalno i baš se veselim što smo uspjeli u tome. Andrei za sada ide odlično dio trika kada me treba prepoloviti, ali nadam se da je jednako dobro zapamtila upute kako me opet vratiti u jedan komad!”, otkrio je kroz smijeh mađioničar Luka Vidović.

Komentiraj