Machine Gun Kelly i njegova kći u filmu ‘One Way’ zajedno s Kevinom Baconom

Američka pop rap zvijezda Machine Gun Kelly, pravim imenom Colson Baker, glumit će zajedno sa svojom kćeri Casie u kriminalističkom filmu ‘One Way’. Uz Kavina Bacona u filmu glume Storm Reid i Travisa Fimmela dok će film režirati Andrew Baird prema scenariju kojeg je napisao Ben Conway.

Machine Gun Kelly glumi Freddya koji “kreće u bijeg s vrećom punom gotovine nakon što opljačka svog bivšeg šefa, također kriminalca nakon čega sve pođe po krivu”, stoji u kratkom opisu filma ‘One Way’. Njegov otac, kojega glumi Bacon prokazat će ga i otkriti gdje se nalazi njegovom bivšem šefu. Machine Gun Kelly iznimno je zadovoljan svojom ulogom pa je na Twitteru napisao i da je jako ponosan na svoju kćer, te da je oduševljen glumom Storm Reid. Posljednjih par godina, paralelno sa glazbenom karijerom Machine Gun Kelly sve više glumi pa ga se tako moglo vidjeti u filmovima ‘Birdbox’ u kojem je glumio sa Sandrom Bullock i ‘The Dirt’ u kojem je utjelovio rock gitaristu Tommya Leea.

Početkom ovog mjeseca najavio je novi grafički roman odnosno strip zasnovan na njegovoj ploči ‘Hotel Diablo’ iz 2019. Knjigu, koja se naziva i ‘Hotel Diablo’, napisao je Baker zajedno s Eliotom Rahalom i Ryanom Cadyjem

Komentiraj