Mačak Bubba toliko vremena provodi u kalifornijskoj srednjoj školi Leland da je sada i službeno priznat kao učenik sa vlastitom osobnom iskaznicom. Njegova vlasnica Amber Marienthal udomila ga je iz skloništa 2009. godine i živi pored spomenute srednje škole, te kaže kako ga teško može zadržati kod kuće, prenosi Independent.

 

  • Bubba je počeo stalno obilaziti zgradu škole, a nedavno je počeo i ‘pohađati’ nastavu. Ulazi u učionice kako mu se prohtije, a kako kažu iz škole, najdraži mu je sportski teren, gdje se druži sa ostalim učenicima.

 

Nastavnici su, ipak, morali naučiti mačka da ne ‘žica’ hranu od učenika. Kada bi i dobio pokoju poslasticu, stajao bi ispred vrata učione i glasno mijaukao, što je ometalo nastavu. Prema riječima vlasnice, Bubba strpljivo čeka svako jutro pred vratima škole dok se ne otvori, a kući dolazi tek kada završe sve sportske aktivnosti.

Vlasnica se nada kako će Bubba zajedno sa svojim prijateljima maturirati 2017. godine. Već je dobio svoje mjesto u školskom godišnjaku i novinama. Bubba ima i svoju Facebook stranicu koja je dosad prikupila više od 14 tisuća ‘lajkova’.

Komentiraj