Luka Modrić: “Nisam investitor i nemam nikakve veze s betoniranjem plaže u Kožinu kod Zadra. Nije to moja privatna plaža”

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić, preko svojih odvjetnica Ane-Marije Gospočić i Laure Valković, poručio je da nema nikakve veze s betoniranjem plaže u naselju Kožin pored Zadra.

Naime, zadarska Lučka kapetanija uputila je u srijedu inspekciju u naselje Kožino nakon dojave portala morski.hr da se tamo betonira plaža.

Podsjetimo, spomenuti portal objavio je ranije u srijedu da je riječ o atraktivnom naselju uz more gdje se navodno nalazi i vila kapetana hrvatske nogometne reprezentacije Luke Modrića. Portal je dobio fotografije koje pokazuju betoniranje na pomorskom dobru, a prema iskazima građana – nema zakonom propisane table, na kojoj moraju pisati svi podaci o radovima.

Iz betonare, čije vozilo je iskrcavalo beton na pomorsko dobro, za morski.hr su kratko rekli da su oni samo prijevoznici i da nemaju pojma tko je investitor.

O cijelom slučaju oglasio se Državni inspektorat. Ivona Župan iz Državnog inspektorata kazala je da je situacija u nadležnosti Lučke kapetanije, ali i da će i oni izaći na teren.

Lučki kapetan Alen Rukavina rekao je za Zadarski.hr da je u Kožino poslana inspekcija Lučke kapetanije Zadar kako bi se utvrdilo o čemu se radi.

“Ukoliko budu povrijeđene ikakve odredbe ijednog zakona nad kojim smo mi nadležni, poduzet ćemo korake u skladu s našom nadležnosti. Za to će nam trebati nekoliko dana, a konačan službeni odgovor dat će Ministarstvo mora”, rekao je tada Rukavina za Zadarski.

Odvjetnice koje zastupaju Luku Modrića u ime svog klijenta u utorak su uputile izjavu:

“Luka Modrić izričito tvrdi da nije investitor te da nije u bilo kakvoj drugoj vezi s betoniranjem plaže u naselju Kožin, u blizini Zadra. Također, nije mu poznata informacija tko izvodi betoniranje plaže, koja nije njegova privatna plaža, već se samo nalazi u blizini njegove nekretnine”, stoji u izjavi.

 

Betoniranje privatne plaže: Lučka kapetanija poslala inspekciju u Kožino, tamo je navodno i vila Luke Modrića

Komentiraj