Luka Modrić: Ancelotti je bio najbolji s kojim sam radio

FaH

U razgovoru za BBC, Luka Modrić je otkrio kako mu je u Real Madridu, tko je najbolji trener s kojim je imao priliku raditi te otkrio kako je dijeliti svlačionicu s Ronaldom i Baleom, piše portal Goal.com.

“Prvoga dana sam se zaljubio u Madrid, klub i u sve koji su ovdje. Uživam u svakom trenutku od kada sam ovdje, živim san. Osvajanjem Lige prvaka ostvario se moj san. Imam ugovor na još dvije i pol godine i nastojat ću ostati što je moguće dulje,” rekao je Luka Modrić u razgovoru za BBC, a nakon toga i prokomentirao trenere s kojima je imao priliku raditi od dolaska u Real Madrid 2012. godine.

“Imao sam jako dobar odnos sa svima, svi su mi pomogli da napredujem, ali ako moram izabrati jednoga, onda je to Ancelotti. Imali smo sjajan odnos, i još uvijek ga imamo i zato biram njega,” kazao je Modrić te se okrenuo sadašnjem treneru, Zinedineu Zidaneu.

“Svi znaju da je on jedan od najvećih svih vremena i sjajno je imati ga za trenera. Zasad radi doista dobro te sam siguran da će imati dobru trenersku karijeru. On točno zna što želi, ne govori puno, kaže nam što želi od nas i svi su ovdje sretni s njime. Njegovi treninzi suuzbudljivi i zanimljivi. Nadam se da će vratiti naslove u Madrid.”

“Čudesno je što je Ronaldo postigao, sjajan je suigrač, zbog svega što je učinio ljudi puno očekuju od njega u svakoj utakmici, a jako je teško konstantno igrati na tako visokoj razini. On je i dalje jedan od najboljih igrača na svijetu i sretni smo što je s nama,” rekao je hrvatski veznjak, a potom je britanskim novinarima otkrio kako mu u Realu pomaže prijateljstvo s Garethom Baleom koji je s njim igrao i u Tottenhamu.

“Pomaže puno, znamo se dobro još iz dana u Tottenhamu, promijenio je poziciju u odnosu na to vrijeme, prije je više bio krilo sada je napadač, sada je puno snažniji i brži nego onda”, zaključio je Modrić, prenosi Goal.com.

Komentiraj