Luka Mišetić podnio tužbu zbog klevete protiv Milorada Pupovca

Odvjetnik Luka Mištić u ponedjeljak je na svom profilu na društvenoj mreži Twitter otkrio kako je podnio tužbu protiv predsjednika SDSS-a Milorada Pupovca zbog njegovih izjava od prošlog mjeseca, kada je Mišetića nazveo ‘običnim ratnim profiterom’.

“Danas sam podnio tužbu zbog klevete na sudu u New Yorku protiv Milorada Pupovca zbog izjava koje je on dao o meni 24. svibnja na N1 televiziji”, napisao je Mišetić i priložio kopiju tužbe.

Podsjetimo, predsjednik SDSS-a Milorad PUpovac prošlog je mjeseca za N1 komentirao prozivke Luke Mišetića da negira genocid u Srebrenici.

“Gospodin Mišetić je mene za nešto prozivao. Taj gospodin ne zavređuje da se osvrćem na njegove objede jer on je jedan običan ratni profiter koji nesreću Bošnjaka, Hrvata i Srba iz svoje američke debelje fotelje naplaćuje debelim i golemim sumama novca, uključujući i novce ove države. Zadnji je koji meni i Joviću može spočitavati da negiramo bilo kakvu vrstu zločina i bilo čije stradanje. Prema tome, molim Vas, nemojte me pitati o tome jer to je za mene uvredljivo”, rekao je Milorad Pupovac 24. svibnja.

Komentiraj