Ludogorec odlučio zadržati Kristijana Kahlinu

Aktualni bugarski prvak Ludogorec odlučio je iskoristiti opciju otkupa vratara Kristijana Kahline koji je u tom klubu proveo na posudbi protekla tri mjeseca.

Gorici će prema podacima Transfermarkta pripasti odšteta od 350.000 eura, a prethodno su za posudbu dobili 50.000 eura. Podsjetimo da je aktualni trener Ludogoreca Valdas Dambrauskas koji je u siječnju stigao upravo iz velikogoričkog prvoligaša.

– “Veliko hvala svim ljudima u klubu i oko njega. Svoj klub – svoj dom napuštam s velikim osmijehom na licu i ponosom u srcu. Iza mene ostaje pet prelijepih sezona i 151 uzastopni prvenstveni nastup…”, rekao je Kahlina za društvene mreže svog već bivšeg kluba.

U proteklom periodu je za Ludogorec odigrao 12 utakmica u kojima je primio 13 golova, a svoju mrežu netaknutom je sačuvao u četiri navrata. U Gorici je proveo skoro četiri i pol godine koje je obilježio sa 151 uzastopnim prvenstvenim nastupom. Prethodno je branio boje Kopera, Lučkog, Vinogradara i Dinama.

Konkurenciju u Ludogorecu činit će mu 30-godišnji nizozemski golman Sergio Padt koji je pristupio klubu prije nekoliko dana nakon što mu je istekao ugovor s Groningenom.

Komentiraj