facebook.com

Ludi provod za doček Nove 2018. godine u stilu ‘Mućki’

Ove godine klub Metropolis nakon dvije uzastopne rasprodane Nove godine svojim posjetiteljima odlučio je organizirati najluđi tulum u otkačenom Trotterovskom stilu i duboki zaron u 80-te.

Pozivaju se svi koji se osjećaju dovoljno otkačeno, da uđu u predgrađe smijeha – popularni Peckham i budu dio najjače serije ikada, jer usred Zagreba ekipa iz Metropolisa organizira ludi provod za doček u stilu Mućki. Uz obilje zabave klub će blještati u najkričavijim i najsjajnijim bojama, balonima, disco kuglama, a kažu, ako se blještavo uđe u Novu ona će vam zabljesnut u pravom sjaju.

Kako bi se uklopili u sav taj kič, posjetitelji se mogu i prikladno dotjerati u stilu Trotterovih i frendova. Dress code se prepušta mašti, a najveći uzor u tome je i ovogodišnji modni guru Del Boy za dečke i njegovi komadi za cure. Muzički če se dobro zaploviti u 80-te i 90-te baš kao i Mućke, od Novog Vala do najvećih svjetskih hitova iz toga doba, a za to će se pobrinuti najveći majstori – band Flashback.

Flashback iza sebe već ima nastupe pred grupama Parni Valjak, Leb i sol te Bajaga i Instruktori, pobjedu na prvom Splitskom rock festivalu te akutualni hit sa Zdenkom Kovačiček ‘Večeras pjevam blues’, dobro su poznati hrvatskoj publici po odličnoj interpretaciji najvećih rock hitova i dobrog odabira velikih svjetskih uspješnica.

Uz live svirku Flashbacka tu su i DJ Sish & DJ Škorc koji će se pobrinuti da cijelu noć za  pravu urbanu galzbu.

Stoga, pripremite svoje što luđe plesne cipelice i nabavite povoljne ulaznice uz koju je uključen: švedski stol te piće dobrodošlice i pjenušac u ponoć.

Ulaznice možete kupiti u sustavu #Eventim i na prodajnim mjestima (#Tisak, #Tisak Media) te svakim danom u #Metropolis klubu (09 – 02 sati).

Maknite se iz ”mučke“ i uđite u Novu na najluđem provodu u gradu.

https://web.facebook.com/Metropolis.Zagreb/

Komentiraj