HDZ-ovac Franjo Lucić kazao je kako će HDZ najkasnije sutra u Saboru imati novu parlamentarnu većinu.

“Nemamo ništa protiv da SDP prikuplja potpise za raspuštanjem Sabora. HDZ ima svoj cilj, ne osvrćemo se ni na MOST ni na SDP. Želimo oformiti novu nacionalnu većinu jer jedino tako možemo provoditi politiku za koju smo dobili povjerenje građana. Mi idemo svojim putem i sigurni smo kako nam nitko ne može postavljati ultimatume. Ne blefiramo oko većine. Ako u Mostu nema volje, ima drugih”, rekao je Lucić.

Kazao je kako ima dobrih ljudi koji razumiju što su reforme te dodao kako će otkriti tko je sve uz njih kad za to dođe vrijeme.

“Pokazat ćemo ruke kada za to bude vrijeme. Sutra ćemo imati većinu”, rekao je Lucić i dodao da su mediji pokrenuli hajku na Tomislava Karamarka.

“Petrov je najveći krivac”

Rekao je da je Božo Petrov  najveći krivac za sve što se događa u suradnji HDZ-a i Mosta.

Podsjetimo, Petrov je danas poručio kako MOST neće sudjelovati u nikakvim trgovinama.

“Trpjeli smo šamare, nudio sam svoju glavu na pladnju, ne znam zašto sve se to obilo. Ovo nije HDZ, ovo je skup pojedinaca s privatnim interesima”, rekao je Petrov.

SDP prikuplja potpise

Istovremeno, SDP je krenuo prikupljati potpise za raspuštanje Sabora.

“SDP je započeo s prikupljanjem potpisa za raspuštanje Sabora. To je najbolje što u ovom trenutku možemo napravit. Pozvat ćemo, ne samo našu koaliciju, nego sve one zastupnike koji su odgovorni i koji smatraju da je to izlaz iz ove agonije”, rekao je Ostojić koji nije želio reći koliko već imaju potpisa.

Komentiraj