Marko Prpic/PIXSELL

LOVREN “Nekulturni su na terenu, a čestitao nam je samo Morata”

Već nekoliko dana traje ‘medijski rat’ između Dejana Lovrena i kapetana španjolske reprezentacije Sergija Ramosa. Lovren je rekao kako je Ramos ‘precijenjen i da on griješi manje od njega, ali se o tome ne piše jer Real pobjeđuje’, a Ramos mu je uzvratio kazavši da su to ‘frustrirani komentari, jer neki ljudi žele biti na naslovnicama’.

Hrvatska je sinoć na rasprodanom Maksimiru slavila protiv Španjolaca sa 3:2, a Lovren se nakon utakmice putem Instagrama ‘sjetio’ Ramosa. “ha! 3:2, pa ti pričaj majstore, pričaj na konferenciji, majstore”, poručio, a kasnije je novinarima iskazao razočarenje ponašanjem španjolskih nogometaša.

“Drago mi je da smo pobijedili, pogotovo u tim zadnim trenucima. Nekulturni su na terenu, moraš imati fair play. Nisu ga pokazali i zato im se to i vratilo. Sjećanja su mi se vratila kad sam vidio puni Maksimir, valjda će nam jednom izgraditi ovaj stadion, kako pričaju. Ako to sad ne naprave, neka uzmu lopatu i ruke i iskopaju si neki grob”, rekao je Lovren novinarima nakon utakmice.

Potom je ponovno kritizirao ponašanje španjolskih reprezentativaca. “Mi smo ih pozdravili kad smo izgbuili 6:0, pokazali smo da smo fair play momčad. Nama je večeras čestitao jedan igrač, Alvaro Morata, ostali … nemam baš pozitivna iskustva. Nisam nikad doživio ništa slično, zato mi je ovo i draže. Očito smatraju da su veći od nas, ali nisu”, rekao je Lovren.

Sljedeću i odlučujuću utakmicu u Ligi nacija Hrvatska će odigrati u nedjelju protiv Engleske na Wembleyju. Lovren ističe kako Hrvatska voli igrati protiv engleza. “Imat ćemo prilika, nadam se da ćemo ih iskoristiti. Englezi nas se boje, ali boji nas se svatko i tako treba biti, to smo i zaslužili”, samouvjeren je branič Liverpoola.

Komentiraj