LOVREN ‘Da je bar teren bio kvalitetniji’, DALIĆ ‘Ako ostanem izbornik, ponovno ćemo igrati na Poljudu’

Dejan Lovren nakon utakmice s Mađarskom, koju je Hrvatska pobijedila 3-0, izjavio je kako je bilo fantastično igrati u Splitu, ali i kako igračima nije odgovarao teren na Poljudu, javlja Index.

“Bilo je fantastično igrati u Splitu, jako lijep doživljaj, sve je bilo super i nije bilo problema. Jedino što nam nije odgovarao je teren pa bismo možda i ljepše igrati. Zahvalio bih svim navijačima koji su došli”, kazao je Lovren, poručivši i kako je reprezentacija ekipa koja “zaslužuje respekt i traži pobjedu” protiv Walesa.

Izbornik Zlatko Dalić zahvalio se Splitu na sjajnoj atmosferi na Poljudu te poručio kako nije dobro igrati odmah za tri dana jer se tako igrači ozljeđuju, ali da će pripremiti utakmicu s Walesom.

“Razgovarat ću s igračima i postavit ćemo se drukčije. Protiv Azerbajdžana sam ja pogriješio, kao što sam rekao, ali vjerujem da ćemo protiv Walesa biti na nivou”, izjavio je Dalić, prenosi Index.

Dodao je i kako im je svejedno kako druge ekipe odigraju.

“Najvažnije da sami o sebi odlučujemo. Pobjeda u Cardiffu nam sigurno rješava pitanje Europskog prvenstva. Nisam u tijeku oko ostalih utakmica. Samo razmišljamo o toj pobjedi nad Walesom i plasmanu na Euro”, kazao je Dalić.

Obećao je i da će, ako on ostane izbornik, Hrvatska ponovno zaigrati na Poljudu.

“Ne ulazim što i kako. Ovo je samo dokaz koliko Split i Dalmacija žele i vole reprezentaciju. To je bio moj cilj, dovesti Hrvatsku u Split i to sam ostvario. Ako ostanem izbornik Hrvatska će opet igrati ovdje. Možda već za dva mjeseca”, izjavio je izbornik.

Dalić je naglasio i kako je želio odmoriti Modrića, Rakitića i Perišića za Cardiff, što se osjetilo u drugom poluvremenu.

“Nadam se da smo ostavili malo snage i energije za Wales”, rekao je.

Hrvatski izbornik presicu je završio spomenuvši šibenskog kapetana Dina Miškića.

“Vatreni se pridružuju željama i molitvama da potraga bude uspješna i da nam se kapetan Dino vrati živ”, poručio je izbornik Zlatko Dalić.

Komentiraj