Lovre Kalinić van travnjaka najmanje šest mjeseci

Hajdukovom kapetanu i hrvatskom reprezentativcu Lovri Kaliniću potvrđena je teža ozljeda lijevog koljena nakon što je kompletirana dijagnostička obrada, priopćio je klub s Poljuda. Vratar Bilih ozljedu je zadobio u drugom poluvremenu utakmice s Lokomotivom u Kranjčevićevoj.

“Nakon pregleda magnetskom rezonancom potvrđeno je da se radi o težoj ozljedi koljena koja iziskuje operativni zahvat, a period rehabilitacije od ovakve ozljede trajat će najmanje šest mjeseci”, potvrdio je voditelj Hajdukove liječničke službe Ante Bandalović.

Zbog teške ozljede Kalinić se tako nije našao na proširenom popisu igrača na koje izbornik Vatrenih Zlatko Dalić računa za predstojeće Svjetsko prvenstvo u Kataru.

Sam Kalinić se javnosti obratio putem Instagrama gdje je poručio: “Dragi svi, od jučer sam primio more Vaših poruka podrške uz želje za što bržim oporavkom. S obzirom da ne mogu svima odgovoriti, želim Vam svima ovako javno zahvaliti, to mi zaista puno znači u ovim trenucima. Na žalost i ovakve teške ozljede su ponekad sastavni dio života profesionalnih sportaša. Preda mnom je dug oporavak, ali motiva mi ne nedostaje i siguran sam da ću se vratiti još jači. Za Hajduk se ne trebate bojati, uvijek smo imali dobre vratare, pa tako i sada imamo momke koji će uspješno braniti boje kluba.”

Umjesto Lovre Kalinića priliku na vratima Hajduka trebao bi dobiti mladi golman Karlo Sentić koji je ove sezone u nekoliko navrata već pokazao da trener Mislav Karoglan na njega može računati.

Komentiraj