Lothar Matthäus oduševio najmlađe u Falkensteiner Family Hotelu Diadora

Legenda njemačkog nogometa, Lothar Matthäus, oduševila je klince u Falkensteiner Family Hotelu Diadora u sportskom danu punom nogometnih savjeta i trikova, dječjih radosti, smijeha i driblanja!

Ljeta u Falkensteiner Family Hotelu Diadora****S poznata su po brojnim iznenađenjima, veselim aktivnostima i nezaboravnim druženjima za mališane i njihove mame i tate. A, ova je srijeda bila uistinu posebna.

Lothar Matthäus, njemački nogometni menadžer i bivši igrač koji je kao kapetan 1990. godine odveo Zapadnu Njemačku do pobjede na FIFA Svjetskom prvenstvu te bio imenovan europskim nogometašem godine, proveo je s djecom sportski dan za pamćenje. Djeca su dobila dresove s potpisom nogometne legende, naučila puno trikova od pravog majstora, zaigrala nogomet, a roditelji su čuli sve o važnosti sporta u ranom razvoju i odrastanju.

“Bilo je veoma zabavno! Jako sam zadovoljan kako je protekao dan, tu ima mnogo talentirane djece. Prema načinu na koji dodaju loptu i koordinaciji tijela može se vidjeti tko od njih već trenira u nekom klubu. Siguran sam da će neki od njih nastaviti profesionalno se baviti nogometom, imaju sve predispozicije postati odlični nogometni igrači”, rekao je Lothar Matthäus.

Poznati sportaš je igrao na pet FIFA-inih Svjetskih prvenstava, više nego bilo koji drugi nogometni igrač. Također je na FIFA-inoj listi 100 najvećih živućih nogometaša koje je odabrao Pelé. Nakon odlaska u mirovinu Lothar Matthäus je započeo trenersku karijeru. Veliki je prijatelj Hrvatske i Punta Skale, gdje se rado vraća s obitelji i uživa u svim benifitima resorta – u potpunom miru Hotela & Spa Iadera s fantastičnim SPA, najvećim u ovom dijelu Europe i obiteljskog Hotela Diadora gdje njegova djeca uživaju u bazenima, animaciji, vodenom toboganu te prekrasnoj prirodi, moru, relaksaciji i izvrsnoj dalmatinskoj kuhinji.

“Ovo je već drugi put da odsjedamo u Punta Skali i zasigurno ne zadnji. Sviđa nam se i planiramo se opet vratiti. Sada se znamo i nismo samo jednokratni gosti, a zbog te povezanosti poželiš ubrzo opet doći. Usluga je izvrsna, a hotel nudi razne aktivnosti za sve. Također je prostrano zbog čega nema velike gužve i ne moraš se boriti za ležaljku i malo slobodnog prostora za plivanje u bazenu. Za obitelji s malom djecom ovo je zaista raj! A mislim da ne moram posebno napominjati koliko je priroda ovdje prekrasna”, istaknuo je proslavljeni nogometaš.

“Sportski duh i zdrav život, edukacija o benefitima aktivnog života od najranije dobi, suština su naše filozofije. Stoga nam je iznimno drago što imamo prijatelja u čovjeku koji je pravi primjer svega navedenog. Veseli vidjeti sretna dječja lica, a tko zna, možda se baš među njima krije novi Lothar Matthäus, kojem će ovo druženje biti životna motivacija,” rekao je Georg Unterkircher, generalni menadžer Punta Skala resorta.

media.falkensteiner.com
media.falkensteiner.com
media.falkensteiner.com
media.falkensteiner.com
media.falkensteiner.com
media.falkensteiner.com
Lothar Matthäus s veseljem se obratio djeci
Lothar Matthäus s veseljem se obratio djeci
Najmlađi su proveli prekrasan sportski dan na terenima Falkensteiner Family Hotela Diadora
Najmlađi su proveli prekrasan sportski dan na terenima Falkensteiner Family Hotela Diadora
Lothar Matthäus je siguran kako će se neki  nastaviti profesionalno baviti nogometom
Lothar Matthäus je siguran kako će se neki nastaviti profesionalno baviti nogometom

Komentiraj