Lokomotiva iz Širokog Brijega dovela reprezentativca Bosne i Hercegovine

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Branimir Cipetić novi je igrač Lokomotive. Na Kajzericu stiže iz Širokog Brijega, a iznos odštete koji je pripao bosanskogercegovačko premijerligašu nije objavljen. U aktualnom prijelaznom roku u istom smjeru je otišao i mladi reprezentativac susjedne države Mateo Marić.

“Drago mi je da su klubovi postigli dogovor na obostranu korist. Uskoro odlazim u Zagreb i na licu mjesta dogovorit ću osobne uvjete iz ugovora. Prelaskom u Prvu HNL napravio sam iskorak u karijeri. Spreman sam za nove izazove.”, izjavio je Cipetić.

25-godišnji desni bočni je član Širokog bio od ljeta 2019. godine te je u tom periodu upisao 36 nastupa u kojima je postigao jedan pogodak i sedam asistencija. Dobrim nastupima je izborio i poziv za reprezentaciju BiH za koju je debitirao u rujnu prošle godine, a do sada je zabilježio tri nastupa.

Cipetić je prošao omladinsku školu Hajduka, a Poljud napušta u veljači 2014. godine nakon čega je u Španjolskoj igrao za niželigaše Alicante, CD Torrevieju, Elche i CD Vitoriju. U Lokomotivi bi trebao biti zamjena za Frana Karačića koji je pred realizacijom transfera u talijanskog drugoligaša Bresciju. Osim njega na poziciji desnog bočnog novi trener Jerko Leko može računati i na Petra Gluhakovića i Edisa Malikjija.

Komentiraj