LOKALNI IZBORI: Katarina Ujdur kandidatkinja Mosta za gradonačelnicu Metkovića

Miranda Cikotic/PIXSELL

Predsjednik Mosta Božo Petrov i Mostov saborski zastupnik Nikola Grmoja u Metkoviću su kazali kako je Katarina Ujdur kandidatkinja Mosta za gradonačelnicu Metkovića na lokalnim izborima u svibnju 2017. godine.

‘Ponosna sam što ću braniti boje Metkovića, boje Mosta, u tu sam priču uključena od samih početaka, ponosna sam na rezultat koji smo ostvarili 2013.’, kazala je Ujdur te dodala kako je situacija sada drugačije posložena pa im neki prigovaraju što su otišli u Zagreb, no, ona je, kaže, ponosna i što u Zagrebu imaju ljude koji predstavljaju Most i bore se za Metković i za bolju Hrvatsku, prenosi Dnevnik.hr.

Naglasila je kako su u zadnje četiri godine u Metkoviću uspjeli vratiti povjerenje u gradsku vlast. Također je kazala i da se 16 godina u Metkoviću nije poznavao pojam demokracije te da je dolaskom Mosta nezavisnih lista grad “prodisao”.

‘Financijski smo stabilizirali Metković, odgovorno smo se ponašali prema gradskom proračunu, kojeg smo koristili za razvoj grada, a ne kao bankomat što je bila odlika naših prethodnika. Ostvarili smo brojne projekte i aktivno radimo na svim promjenama u gradu Metkoviću. Nekad to izgleda malo sporo, ali trudimo se i radimo najbolje kako je moguće, kazala je Ujdur.

‘Kandidirat ću se za gradonačelnicu Metkovića, jer vjerujem da možemo učiniti još više. Metković može postati gradom koji će biti primjer uspješnosti’, kazala je te dodala kako pobjedom već smatra to što su osnivanjem Mosta i preuzimanjem vlasti iz mnogih struktura maknuli kriminal i korupciju i potaknuli druge mlade ambiciozne mlade ljude da se uključe u politiku, piše Dnevnik.hr.

‘Ovim gradom sada upravljaju građani, a ne vlastelini kao dosadašnjih šesnaest godina’, zaključila je.

Komentiraj