LJUBAV NE POZNAJE GODINE Brad Pitt više ne krije vezu s 26 godina mlađom partnericom

Autor:

Brad Pitt and his partner Ines De Ramon arrive at Silverstone Circuit, Northamptonshire. Picture date: Sunday July 7, 2024.,Image: 887985384, License: Rights-managed, Restrictions: Use subject to restrictions. Editorial use only, no commercial use without prior consent from rights holder., Model Release: no, Credit line: David Davies / PA Images / Profimedia

David Davies / PA Images / Profimedia

U nedjelju se Brad Pitt pojavio na Formula 1 utrci u Silverstonu, poznatijoj kao British Grand Prix, a ono što je sve zaintrigiralo bilo je to što je došao sa svojom djevojkom Ines de Ramon s kojom se držao za ruku.

Brad Pitt (60) i 34-godišnja Ines de Ramon u vezi su dvije godine, a razlog njihovog dolaska na utrku bio je taj što je istog dana objavljen prvi foršpan za Pittov novi film „F1“ u kojem on glumi vozača Formule 1 koji se vraća utrkama. Film je sniman u suradnji s organizatorima Formula 1 utrka. Film režira Joseph Kosinski, dok ga je Lewis Hamilton producirao.

Slavni glumac i Ines de Ramon prvi su se puta počeli povezivati nakon što su viđeni zajedno na koncertu u Los Angelesu u studenome 2022. Ubrzo nakon toga izvor blizak paru kazao je za magazin People kako su njih dvoje u vezi već nekoliko mjeseci.

Santa Barbara, CA – Brad Pitt and Ines De Ramon looked madly in love as the rarely seen couple proved to be going stronger than ever. Credit line: Diggzy/Jesal/SPLASH / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

U veljači je više osoba potvrdilo magazinu kako par živi zajedno jer se Ines de Ramon uselila u kuću Brada Pitta. „To je prilično svježe. Jako su povezani, Ines je sretnija no ikada“, da bi prošli mjesec još jedan izvor kazao kako je Pitt očaran s Ines de Ramon te se osjećao kao da je na vrhu svijeta. „Pitt se neprestano smije dok je u njenoj blizini“, kazao je izvor, dodajući kako je sretan što živi s njom. „Puno vremena provode u njegovoj kući. Preseljenje je za nju imalo smisla“. „Njihova veza je ozbiljna. To je njegova prva djevojka otkako se razveo. Dugo je tražio pravu i sada se to isplatilo. Sviđa mu se to što je u vezi sa Ines“, zaključio je izvor.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.