LJETO U MSU: Odgođen koncert Ede Maajke

 

Koncert Ede Maajke, koji je trebao zatvoriti ovogodišnje ‘Ljeto u MSU’ odgođen je zbog sigurnosti posjetitelja i sve većeg broja oboljelih od koronavirusa. Novi termin koncerta određen je za početak rujna.

“Zbog trenutne situacije u kojoj se bilježi sve veći broj slučajeva zaraze koronavirusom i sigurnosti naših posjetitelja, Muzej suvremene umjetnosti prebacuje za početak rujna koncert Ede Maajke, posljednji u sklopu Ljeta u MSU 2020., koji je trebao biti na rasporedu ovu subotu, 18. 7. u 21 sat”, izvijestii su iz Muzeja suvremene umjetnosti.

Dodaju da će kupljene ulaznice vrijediti za novi termin koncerta, a ako netko želi povrat novca, to može ostvariti u sljedećih dva tjedna preko sustava Eventim i na blagajni MSU-a.

U sklopu Ljeta u MSU održana su tri od najavljena četiri koncerata. LADO Electro imao je prvi nastup 27. 6.,Tamara Obrovac Quartet 4. 7., a Mile Kekin je nastupio 11.7.

“Svi programi Ljeta u MSU izvodili su se uz pridržavanje svih preporuka za održavanje kulturnih programa i manifestacija Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo”, zaključuju iz MSU-a.

Komentiraj