Ljeto u Kaptol Boutique Cinema traje do 3. rujna

facebook.com

Ponuda glavnog grada od ove je sezone bogatija za atraktivna ljetna događanja u najnovijem zagrebačkom kinu! Ljeto u Kaptol Boutique Cinema traje do 03.09.

Osim top filmova koji će se prikazivati tijekom srpnja i kolovoza, svakodnevno ćete djecu moći odvesti na dječju Kinocrtaonicu u WOW bar gdje vas čeka i osvježavajuća ugostiteljska ponuda tijekom ljetnih vrućina. Osim brojnih pogodnosti, očekuje vas i poseban zabavni program za djecu subotom prije matineja.

Kaptol Boutique Cinema će u srpnju i kolovozu prikazivati neke od najiščekivanijih filmova godine: Spider-Man: Povratak kući, Kako je Gru postao dobar, Valerian i grad tisuću planeta, Lude od sreće, Tvrd orah 2, Dunkirk, Planet majmuna: Rat, Nož u našim leđima, Atomska plavuša…

Kino u Centru Kaptol ima i zanimljiv popis glazbenih filmova tako da su aktualni onaj o 2Pacu – All Eyez On Me: Legenda o Tupacu Shakuru, Django – o najpoznatijem jazz gitaristu svih vremena, Djangu Reinhardu.

Najmlađe će oduševiti Kinocrtaonica, dio WOW bara namijenjen djeci u kojem mogu crtati ili bojati, no očekuje vas još mnogo više, informacija potražite na www.kaptolcinema.hr.

Uz Kinocrtaonicu, kino će subotom ujutro oko 10.30 prije matineja ugostititi prave akrobate i cirkuske umjetnike koji će vas od 8. srpnja do 2. rujna postepeno uvoditi u svijet vještine, osnove plesa na svili, hula hoopa, žongliranja…

Za kraj ljeta, iz kina već sad najavljuju velik interes za dva rock spektakla koje prikazuju u rujnu David Gilmour: Live at Pompeii (13.09.) i Black Sabbath: The End of The End (28.09).

Komentiraj