Ljeto s Liscom bit će obojano bojama

Ljetna je moda ove godine inspirirana bogatim spektrom boja kao što se od kolekcije kupaćih kostima i očekuje. Lisca i ove sezone puta za plažu i ugodan ljetni odmor donosi osvježen modni miks cvjetnih uzoraka i animalnih printeva.

Kupaći kostimi za ljeto 2023. su smjeli i jedinstveni, donose kolorističnu, ali nosivu paletu provjerenih krojeva – od romantične sentimentalnosti florističkih printeva, preko koketiranja sa 70-ima do eksplozivnih boja, neobičnih linija i uzorcima koji prkose standardima.

Pročišćeni i profinjeni modeli senzualno naglašavaju liniju. Bilo da je riječ o jednodijelnim ili dvodijelnim kupaćim kostimima i najizbirljiviji će u novoj liniji Lisce pronaći nešto za sebe.

Kupaće kostime dopunjuju modni dodaci koji pridonose atraktivnost na plaži, a s njima izgled možemo pretvoriti u dnevni outfit za šetnje gradom, koktel zabave ili, s nešto stilskog poigravanja, look i za profinjenije prigode. Ovogodišnja Liscina kolekcija sadrži i komade koji prelaze sezonska ograničenja i tako postaju dio garderobe i u kasnijim sezonama.

Više na: www.lisca.hr

Komentiraj

nacional banner
nacional banner