Lizzo i dalje ohrabruje žene koje nisu zadovoljne svojim izgledom

facebook.com

Lizzo je ponovno pozirala i odgovarala na pitanja poznatog modnog časopisa Vogue te je iznova poslala poruku potpore ženama, koje nisu zadovoljne svojim izgledom.

Američka reperica i glazbenica se pojavila na naslovnoj strani ovomjesečnog izdanja časopisa, a dogovoreno je i njezino sudjelovanje na konferenciji Vogue’s Forces of Fashion u studenom.

“Morala sam putovati svijetom, upoznavati ljude, čitati izravne poruke, pogledati im u oči i zaista čuti njihove priče kako bi se uvjerila da sam utjecala na pozitivan način. Sada kad vjerujem u sebe na taj način, nastavit ću dalje voditi taj oblik razgovora”, rekla je Lizzo.

“Mislim da je lijeno samo reći da u ovom trenutku imam pozitivno mišljenje o svom tijelu. To je lako. Voljela bih biti tjelesno normativna. Sada razmišljam. Ne, biti debeo je normalno”, dodala je.

“Dugujem ljudima, koji su ovo započeli, da se ne zaustave ovdje. Moramo ljudima ponovno stvoriti nelagodu, kako bismo se mogli i dalje mijenjati. Promjena je uvijek neugodna, zar ne?”, zaključila je glazbenica.

Komentiraj