LIVING ROOM SESSIONS Clash frontmana bandova Cojones i Ruiz

facebook.com

Vraćamo se u zagrebačke 2000-te kad su pod okriljem Sonic Doom Recordsa prve oficijalne albume izbacili ‘Cojones’ i ‘Ruiz’ te će frontmeni ovih bendova – Bojan (Cojones) i Tommy (Ruiz) – stati jedan nasuprot drugome u “dnevnoboravećoj” dvorani Vintage Industriala.

Bojan Kocijan, znate ga kao frontmena zagrebačkih rockera Cojones. Simpatičan čovjek, smiren i otvoren za razgovor o svemu, dok na pozornici implozija prelazi u vanjski vidni erupt dubokih osjećaja i emocija pretočenih u riječi. Gitara u ruci mu dođe kao mač, a mističnim pan melodijama vas vodi u trans životnog balansa.

No šalu na stranu, Bojan je definitivno jedan od najrezonatnijih vokala domaće scene, a na pozornici će mu se pridružiti suborac iz samih početaka hrvatske heavy rock priče 2000-ih. Poveznica koja ih je tada izdavački držala skupa bio je Sonic Doom Records (hrvatski Men’s Ruin).

Glasom i gitarom, Tomislav Šnidarić – Tommy, nekad iz Ruiza, danas iz GoNoGo-a i član projekta Keen Not Mean. Još jedan potpun čovjek i glazbenik. Još jedan unikatan vokal i odličan gazitelj tema na gitari. Osim što putuje pozornicama, stoji i iza škole gitare ‘El Musicante’ koja funkcionira kao specifična edukacijska platforma.

Komentiraj