Engleski nogometni prvoligaš Liverpool pregovara sa hrvatskim reprezentativnim stoperom 27-godišnjim Dejanom Lovrenom o produženju ugovora, iako mu sadaašnji ističe tek u ljeto 2019. godine, objavili su u četvrtak britanski mediji.

Pregovori o produženju ugovora počeli su još prošle godine, ali su neočekivano zastali, a sada su ponovno otvoreni. U Liverpoolu vjeruju da su pred Lovrenom najbolje igračke godine i žele što prije riješiti pitanje njegova dugoročnog ostanaka u klubu sa Anfielda.

Lovren je stigao u Liverpool 2014. godine iz Southamptona za 20 milijuna funti. U početnoj sezoni u Liverpoolu bilo je dosta oscilacija u njegovoj igri, ali od dolaska trenera Jurgena Kloppa hrvatski stoper postao je stožerni igrač obrane “redsa”.

Komentiraj

FOTO:EPA/SEDAT SUNA
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.