Liu Jo store

FOTO: Liu Jo otvorio vrata još jednog bezvremenskog storea

Etiketa Liu Jo savršeno kombinira eleganciju i ženstveni look koji je upotpunjen bezvremenskim detaljima. Upravo ovakav stil je oduševio prezentericu Jelenu Rozgu, Ivu Radić, Sandru Bagarić, Antoniju Stupar Jurkin, Lanu Jurčević, Antoniju Blaće, Tamaru Garbajs, Eciju Ivušić i mnoge druge u novootvorenom sofisticiranom i bezvremenskom storeu u Arena Centru (Ulica Vice Vukova 6, Grad Zagreb).

Okupljenima je uz malu svečanost predstavljena aktualna kolekcija za jesen/zimu 2017 koja se savršeno uklopila u uređeni interijer nove modne destinacije koja će zasigurno prirasti srcu mnogih fashionistica.

Aktualna kolekcija Liu Jo za jesen/zimu donosi urbane i moderne fashion komade namijenjene ženama koje brinu o svom stilu. U savršenoj ravnoteži linija i kvalitetnih materijala, naglasak je stavljen na jakne obogaćene krznom u boji, a tu su i atraktivni puloveri, haljine i elegantne torbe.

Liu Jo store pročišćenim i vrhunskim dizajnom prati duh brenda koji je prepoznatljiv po svom ženstvenom i posebnom dizajnu. Dizajn ekskluzivnog boutiquea savršeno prati harmoniju između kvalitete materijala i besprijekornog stila branda kroz odabir stilskih elemenata i modernih boja stvarajući novu shopping oazu u Arena Centru.

 

Komentiraj