LILY ALLEN: ‘Kad uzimate kokain mislite da su sve vaše ideje briljantne i da ih treba objaviti’

Autor:

Andy Kropa/Invision/AP

Lily Allen, engleska pop zvijezda i glumica, u podcastu ”Miss Me?” s Miquitom Oliver govorila je o tome da pet godina ne uzima drogu i alkohol i svom sređenom životu u Brooklynu, u New Yorku sa svojim suprugom, glumcem Davidom Harbourom i dvoje djece Ethel (12) i Marnie (11).

Djecu je dobila s bivšim suprugom Samom Cooperom, a 2020. udala se za 49-godišnjeg glumca Davida Harboura. “Puno sam bolji roditelj, što je nevjerojatno. Moj odnos s djecom je puno bolji otkako sam se otrijeznila”, rekla je o svom životu bez droga i alkohola.
Pjevačica (39) je trijezna pet godina nakon što je 2019. prestala konzumirati drogu i alkohol, ali sada je priznala da su oni učinkoviti u tome da se osjećate slobodno i nesputano.
“Droge i alkohol bili su vrlo dobri u utapanju moga unutarnjeg kritičara. Kad uzimate kokain mislite da su sve vaše ideje briljantne i da ih treba predstaviti javnosti.”
Otkrila je i da radi na novim pjesmama i naglasila da ih “ima otprilike 100, ali ne osjeća da su dobre” pa je odlučila “neko vrijeme posvetiti se glumačkoj strani svoje karijere”.
Ali ipak je dodala da joj nedostaju nastupi. “Zaista mi nedostaju te ekstremne situacije, da trčim po pozornici na Glastonburyju. Znam da to više nikada neću doživjeti i zbog toga sam tužna. Ali sad sam dobro i više nemam duga razdoblja apsolutnog očaja”, rekla je Lilly Allen koja će ovog ljeta glumiti u kazališnoj predstavi ‘‘Hedda Gabler”.

UVJETI PRENOŠENJA ČLANAKA: Svi članci objavljeni u izdanjima Nacional News Corporationa njegovo su vlasništvo. Nacional News Corporation dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka iz svojih izdanja u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka isključivo kao kratku vijest od najviše deset redaka (300 znakova) uz obavezno navođenje izvora. Nacional News Corporation tužit će prekršitelje pred sudom u Zagrebu.

OZNAKE: kokain, Lily Allen

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.