LIKVIDACIJA U OMIŠU Pronađen motocikl koji je vozio ubojica

U subotu oko 14 sati u Omišu je došlo do ubojstva.

Na Jadranskoj magistrali kod skretanja za Brzet ubijen je muškarac.

“Mogu vam potvrditi da je malo prije 14 sati u Omišu na cesti došlo do pucnjave. Jedna osoba je smrtno stradala. Utvrđujemo sve činjenice i intenzivno tragamo za počiniteljem”, kazala je za Dnevnik.hr Sanja Nazlić iz PU splitsko-dalmatinske.

Kako piše Dalmatinski portal, žrtva je bila u automobilu s djevojkom kada im je prišao muškarac na motoru i upucao ga.

Neslužbeno se doznaje da je ubijen Karmelino .F. (38),  iz Piska. Karmelino je, prema dostupnim informacijama, s djevojkom sjedio u parkiranom Volkswagenu Polo spuštenih prozora te su jeli hranu kupljenu u obližnjem fast foodu.

Do vozila se u jednom trenutku na motociklu dovezao nepoznat muškarac odjeven u crno, s motociklističkom kacigom na glavi. Bez upozorenja je iz pištolja ispalio dva hica prema Karmelinu, pogodivši ga direktno u glavu. Djevojka je prošla neozlijeđena.

“Bio sam u kući obavljao neke stvari i odjednom sam čuo nešto. Kao da je nešto puklo. Prvo sam mislio da je nekome pukla guma. Grozno,” izjavio je jedan od stanara iz zgrade u blizini za Slobodnu Dalmaciju.

“Čuli smo da žena vrišti i viče upomoć. Sin je izletio na balkon, a svi su onda otišli dolje”, izjavila je jedna svjedokinja za Index, dodavši da je Karmelinova djevojka izašla iz auta, dok je njemu na ranu na vratu ruke držao jedan od svjedoka.

“Djevojka je bila van sebe, čupala je kosu”, kazala je svjedokinja.

24 sata javljaju da je na Jadranskoj magistrali, kod skretanja za Brzet kod Šestanovca, pronađen motor za kojeg se pretpostavlja da ga je vozio ubojica. Vlasnik motocikla priveden je na obavijesni razgovor.

Prema pisanju 24 sata, ubijeni Karmelino svoje posljednje sate proveo je u poznatom kafiću u središtu Omiša, razgovarajući na mobitel. Iz kafića je izašao oko 13:30 sati, a u automobil u kojem je ubijen mu je djevojka donijela hranu iz obližnjeg fast fooda te su zajedno krenuli prema Brzetu.

Policija pokušava utvrditi s kim je Karmelino razgovarao te je li možda dogovorio sastanak kraj skretanja za Brzet.

 

 

 

Komentiraj