Lijepe, graciozne i – opasne! U ‘Oceanovih 8’ žene su preuzele inicijativu

Debbie, sestra legendarnog prevaranta Dannyja Oceana, okuplja savršenu žensku ekipu kako bi izvela pljačku stoljeća. Njihov je cilj godišnji Met Gala u New Yorku i ogrlica vrijedna više od 150 milijuna dolara. Plan je ukrasti dragocjenu Cartierovu ogrlicu s glumice koja će se pojaviti među bogatim i slavnim uzvanicima na godišnjem balu u Muzeju Metropolitan u New Yorku.

Ekipu profesionalki koja se sprema izvesti taj naizgled nemogući pothvat predvodi Sandra Bullock, koja glumi sestru Dannyja Oceana, a u akciji joj se pridružuju Cate Blanchett, Mindy Kaling, Sarah Paulson, Awkwafina, Helena Bonham Carter i Rihanna.

“Oceanovih 11”, “Oceanovih 12” i “Oceanovih 13” dobili su spin-off film gdje žene preuzimaju inicijativu. Lijepe su i graciozne, ali i opasne.

Originalni film Oceanovih jedanaest snimljen je 1960. a u glavnim ulogama bili Frank Sinatra, Dean Martin, Sammy Davis Jr. i Peter Lawford, svi pripadnici takozvanog Čopora štakora koji su se tako dobro poznavali da su s lakoćom improvizirali većinu dijaloga. U remakeu iz 2001. staru gardu zamijenili su George Clooney, Brad Pitt i Matt Damon, a slijedila su još dva nastavka. ‘Oceanovih 8’ , međutim, nije remake remakea, nego kombinacija starih i novih ideja. “Čujemo tihe odjeke onog što je bilo prije, ali to je potpuno samostalni film”, tvrdi Cate Blanchett.

Film ‘Oceanovih 8’ svoju je premijeru doživio 4. lipnja 2018. godine.

Komentiraj

nacional banner
nacional banner