Lijepa Iris Cekuš snimila kampanju za poznatu zagrebačku polikliniku

Maja Kljaić

Iris Cekuš, internacionalna modeling zvijezda, podrijetlom iz Zagreba, u novoj je kampanji Poliklinike Milojević predstavila svoju savršenu figuru za ovogodišnji odmor i poslovne izazove.

Najneobičniji sudionik na snimanju bio je onaj četveronožni – engleski buldog Woody – koji je modelu bio zabavna pratnja na fotografijama.

Kao završni finiš besprijekornog izgleda, za frizuru se pobrinuo Mijo Majhen, šminku je izvela Sanja Hrstić Kuterovac, stilistica na setu bila je Doris Fatur, a fotografije je snimila Maja Kljaić.

“Ovo snimanje je bilo izrazito zabavno, a drago mi je da sam mogla predstaviti uređaj koji kombinira ultrazvuk i radiofrekvenciju za nekirurško oblikovanje tijela, smanjenje masnih nakupina te zatezanje kože lica i tijela. Rezultati tretmana bili su odmah vidljivi i nije mi trebala priprema ni vrijeme za oporavak“, izjavila je Iris Cekuš.

“Predivna Iris najbolji je primjer kako se lako i bezbolno možete približiti vlastitom idealu. Neke sitnice jednostavno se ne mogu samostalno ničime ukloniti“, rekao je dr. Nikola Milojević.

Komentiraj