LIGA PRVAKA Poraz PPD Zagreba

Luka Stanzl/PIXSELL

U susretu 6. kola skupine B rukometne Lige prvaka PPD Zagreb je u subotu na gostovanju kod viceprvaka Europe francuskog Nantesa izgubio sa 20-23 (11-10).

 Rukometaši Zagreba pružili su vrlo dobro partiju, posebice u prvom poluvremenu kada su vodili 9-5, a i na odmor su otišli sa prednošću (11-10).  U zadnjih deset minuta susreta ušlo se je sa poravnatim rezultatom (17-17), no tada su igrači Zagreba počeli previše griješiti. Među ostalim, promašili su jedan zicer, nisu iskoristili sedmerac, i to su na kraju platili porazom.
Kod Zagreba najefikasniji je bio Zlatko Horvat sa pet golova, a Damir Bičanić i Arber Qerimi zabili su po tri. Momčad Nantesa predvodio je Kiril Lazarov sa pet pogodaka, a Julian Emonet i Nicolas Claire zabili su po četiri gola.
 U preostalim susretima 6. kola skupine B u nedjelju se sastaju PSG – Pick Szeged, Celje Pivovarna Laško –  Motor Zaporožje, te Flensburg – Skjern.
Na ljestvici vode PSG i Pick Szeged sa po 10 bodova, Nantes ima 6, Skjern 5, Flensburg 4, PPD Zagreb 3 boda, a Celje i Motor Zaporožje po 2 boda. U sljedećem kolu, 10. studenoga, PPD Zagreb dočekuje Celje Pivovarnu Laško.

Komentiraj