HINA/ Daniel SPONZA/ ua

Licul i Grbin o nerealiziranim obećanjima pulske gradske uprave

Potpredsjednik SDP-a Peđa Grbin i kandidat za pulskog gradonačelnika koalicije SDP-HSU Mauricio Licul u subotu su u Puli na konferenciji za novinare upozorili na nerealizirana obećanja aktualne gradske vlasti oko izgradnje olimpijskog bazena, trgova, ulica i garaža.

Ustvrdivši kako aktualna gradska vlast svega nekoliko mjeseci prije izbora potpisuje ugovore i kreće u realizaciju, kako bazena, tako i Trga kralja Tomislava te obilaznice, Grbin se osvrnuo na učestale prozivke IDS-ovih čelnika rekavši kako to samo znači da nemaju odgovor na SDP-ove argumente.

“Gradonačelnik bi nas vrlo lako mogao demantirati – neka stane ispred dovršenog bazena, ispred dovršenog trga ili ispred dovršene garažne kuće”, rekao je Grbin te dodao da je problem parkiranja u Puli, ne samo ljeti, nego i zimi, samo jedan primjer toga što nije napravljeno u 11 godina.

“Pozivam građanke i građane Pule da pogledaju ovaj grad, da procijene upravlja li se njime dobro. Ako su zadovoljni, podržat će Borisa Miletića i njegov način vođenja grada, a ako nisu, ako smatraju da Pula mora i može bolje, ako žele bolje obrazovanje, bolju komunalnu opremljenost, bolje uređen promet, SDP nudi alternativu”,  poručio je Grbin.

Kandidat za pulskog gradonačelnika Mauricio Licul istaknuo je da, dobije li potporu građana na idućim lokalnim izborima, neće obećati nekoliko garažnih kuća, nego isključivo jednu koja će se sigurno graditi.

“U Puli se više ništa neće raditi na dosadašnji način, bez riješenih imovinsko-pravnih odnosa, jasne konstrukcije i garancije da se projekti mogu realizirati. Više ni lipe neće ići za dokumentaciju, dok sva prethodna pitanja nisu riješena”, ustvrdio je Licul na konferenciji za novinare održanoj nadomak lokacije neizgrađene garažne kuće na Marsovom polju.

Komentiraj