Lewis Hamilton odbio ulogu u filmu “Top Gun: Maverick”

Lewis Hamilton, peterostruki svjetski prvak u Formuli 1, imao je priliku glumiti u novoj verziji filma „Top Gun“ pored Toma Cruisea, ali je bio prisiljen odbiti tu ponudu jer mu je raspored prenatrpan. Potvrdio je to Hamilton u intervjuu za ESPN, rekavši „Nastojao sam dobiti ulogu u filmu ‘Top Gun’ jer sam veliki obvožavatelj tog filma, ali nisam imao vremena za snimanje filma. Imao sam priliku da to napravim, ali nisam mogao“ .

Hamiltonu Hollywood nije stran, on se već pojavio u filmu „Zoolander 2“ dok je u animiranom filmu „Auti 2“ posudio glas. Prema onom što se može saznati, uloga u filmu „Top Gun“ trebala je biti nešto veća, ali zbog svog gustog poslovnog rasporeda morao ju je odbiti. Koliko je Hamilton  zainteresiran za filmske uloge, govori i podatak da je angažirao agenta koji mu posljednjih nekoliko godina nastoji osigurati poneku ulogu. Ujedno, Hamilton je ušao i u modni biznis gdje radi sa Tommyjem Hilfigerom.

Opisujući kako je spojio modni i glumački posao, Hamilton je naveo jedan primjer: „Imao sam modnu reviju u Parizu, trebao sam imati još pet ili šest revija, a u pauzama sam se susreo sa učiteljicom glume. U pauzi od 20 minuta prošli bi ulogu za koju sam bio zainteresiran, zatim bi otišao na reviju, vratio se i nastavio raditi na toj ulozi. Na kraju dana poslao sam video u Los Angeles. Radilo se o velikoj ulozi, na kraju je nisam dobio. Nisam ni očekivao da ću je dobiti.

Film „Top Gun: Maverick“ režira Joseph Kosinski, a film kreće u svjetska kina u lipnju slijedeće godine.

Komentiraj