LEONARDO: “Neymar može otići, ali ne znamo želi li ga itko kupiti”

Neymar može napustiti PSG ako za njega dođe prava ponuda, poručio je sportski direktor pariškog kluba Leonardo. Dodao je i kako Barcelona nije poslala nikakvu ponudu za brazilskog nogometaša.

Neymar se u ponedjeljak nije pojavio na treningu PSG-a, a klub je rekao da će poduzeti ‘primjerene mjere’ protiv Brazilca. Neymarov otac i agent rekao je za Fox Sports kako je klub upoznat s činjenicom da se Neymar neće vratiti u Pariz još tjedan dana.

“Neymar može otići ako dođe ponuda koja će adovoljavati obje strane”, rekao je Leonardo u intervjuu za Le Parisien. “Ali, do danas ne znamo želi li ga itko kupiti i po kojoj cijeni. PSG se želi oslanjati na igrače koji žele biti ovdje i graditi nešto veliko. Ne trebamo igrače koji klubu rade uslugu što ostaju, a ne žele biti u Parizu”, dodao je Leonardo.

Kazao je kako klub koji želi napredovati mora imati kontrolu nad svime, pa i najvažnijim igračima. Leonardo je potvrdio da Neymar želi otići iz PSG-a, ali negira da je to problem kluba. Slična situacija događa se s Paulom Pogbom i Manchster Unitedom. “Zašto bi to bila sramota, kao da je klub propustio nagovoriti igrača da ostane?”, pita Leonardo.

Navodi i kako nisu dobili konkretne ponude za Brazilca. Bilo je, priznaje, nekog površnog zanimanja. Kaže kako je bilo inicijalnih razgovora s Barcelonom, ali Leonardo ističe kako španjolski prvak nije previše zainteresiran vratiti 27-godišnjaka u Barcelonu.

Komentiraj