Leona Popović: “Odličan osjećaj. Drago mi je da sam danas bila bolja od Mikaele Shiffrin”

Hrvatska skijašica Leona Popović u subotu se prvi put u karijeri popela na postolje u Svjetskom skijaškom kupu. Osvojila je drugo mjesto u slalomu u Soldeuu u Andori. Prva je bila Slovakinja Petra Vlhova, a na trećem je mjestu završila najbolja skijašica svijeta Mikaela Shiffrin.

“Danas prvo postolje. Stvarno, osjećaj je odličan. Drago mi je da sam podij proslavila s Petrom i Shiffrin. Drago mi je da sam bila bolja od Shiffrin danas. Super sam se osjećala, to sam iskoristila. Mislim, već sam se super osjećala i u Areu, samo šteta što sam tamo radila previše grešaka. Danas sam pokazala svoje dobro skijanje i nagradila samu sebe s podijem”, rekla je hrvatska skijašica nakon utrke.

Istaknula je da je odradila dvije odlične vožnje. “Samo sam se fokusirala na iste stvari kao u prvoj vožnji i sve je ispalo super”, poručila je, prenosi HRT.

Komentirajući sezonu, Leona Popović je rekla da smatra da su i ona i Zrinka Ljutić bile jako dobre. “Odlični rezultati, Top 10 i Top 5. Zrinka je isto osvojila postolje. Super se osjećamo na treninzima, super skijamo i drago mi je da to pokazujemo na utrkama”, naglasila je.

Leona Popović je današnjim postoljem ušla u Top 7 svjetskog slaloma. “Super priprema za sljedeću sezonu. Ovo se dogodilo samo od sebe, nije mi to bio cilj. Nadam se da ću nastaviti u istom ritmu”, zaključila je.

[fbcomments width="100%" count="off" num="9" countmsg=""]