LENART (HSS): “Mirovinska reforma jedna je od najvećih pljački”

HINA

Zastupnik HSS-a Željko Lenart ustvrdio je u petak u Saboru da će se novom mirovinskog reformom odnosno nacionalizacijom drugog mirovinskog stupa dogoditi najveća pljačka.

“Veliki problem valja se iza brda i polako prolazi u sjeni svjetskog prvenstva i nekih drugih spinova koji se vrte, a najave su predsjednika Vlade o kolapsu mirovinskog fonda i ministra Pavića oko jedne velike pljačke koja će se dogoditi, a to je nacionalizacija drugog mirovinskog stupa”, kazao je Lenart tijekom iznošenja stajališta u ime Kluba HSS.a

Lernart ističe radi se o oko 90 milijardi kuna koje su izgleda davno potrošene kroz obveznice Republike Hrvatske i koje će sada pokušavaju uzeti zaposlenicima koji su štedjeli za mirovine.

“Ovaj način gdje će se drugi mirovinski stup pretopiti u prvi mirovinski stup je iza Agrokora i svih pljačka mislim jedna od najvećih pljački koje se sada dešavaju”, rekao je Lenart apelirajući na HDZ-ovce da razmisle o tome jer je riječ i o njihovim biračima koji će sutra otići u mirovinu a mirovine će biti daleko manje ili ih neće biti.

Poziva građane Hrvatske da se trgnu jer je riječ o velikom problemu. “Ako propuštaju sve ovako onda nisu drugo ni zaslužili nego da im bude onako kako je”, ustvrdio je Lenart.

Komentiraj