LEI LOU EXPRESS Glavni kolodvor postao modna pista nove kolekcije jesen/zima

Mateja Vrčković

Aleksandra Dojčinović svoje je obožavatelje prelaskom na koncept samostalnih revija navikla na nešto posebno i unikatno.

Zadnja ideja je bila pozvati sve uzvanike na vožnju vlakom od Zapadnog do Glavnog kolodvora, koji je ovom prilikom postao modna pista i zabljesnuo u jednom sasvim novom svjetlu.

Sinoćnjem modnom spektaklu svjedočili su Predsjednica Republike Hrvatske, Kolinda Grabar Kitarović te mnogobrojni uzvanici kao što su: Ana Stojić Deban, Sandra Perković, Severina Kojić, Branka Krstulović, Iva Balaban, Andrea i Hrvoje Čermak, Sanja Doležal, Lejla Filipović, Antonija Stupar Jurkin, Ivona Čulo, Marija Borić, Judita Franković, Petra Kurtela, Ante Vrban, Nikolina Pišek, Maja Šuput, Tihana Harapin Zalepugin, Ana Čagalj, Korana Gvozdić, Mirna Maras, Monika Kravić, Mila Elegović, Ivana Ergić, Kristina Krepela, Iris Androšević Pinjuh, Mauro Massarotto, Nenad Sovilj te mnogi drugi.

Kaže se da sanjati vlak simbolizira putovanje kroz život, a Aleksandra Dojčinović ovom je revijom napravila upravo to, otisnula se na put, zadržavajući ono najbolje iz povijesti svog brenda nadograđujući ga novim.

Kolekcija za nadolazeću jesen i zimu, poprilično odudara od prepoznatljivog rukopisa dizajnerice, kao da odudara nekoliko koraka od sadašnjeg vremena. Ogleda se to u tkaninama čija je tehnologija izrade vrlo složena, večernji dio kolekcije čine i Gatsby plesne haljinice inspirirane charlestonom i ludim dvadesetim godinama prošlog stoljeća, ali i dugačke glamurozne toalete za najposebnije životne trenutke. Haljine variraju od mini do maksi, a dojmu doprinosi i asimetrija. Novi moment je i Lei Lou karirano odijelo, tu su i raskošne bunde od najfinijeg umjetnog krzna…

Komentiraj